Synes du også det er vigtigt, at sikre naturen og den store mangfoldighed i Jydelejet og på Høvblege for dine oldebørn ?

Kunne du tænke dig at være med til at planlægge og udføre naturpleje i den smukke natur på Høje Møn?

Vil du gerne ved selvsyn kunne sikre dig, at dine bøffer kommer fra dyr, der har levet et sundt, godt og naturligt liv?

Så bliv medlem og andelshaver !

Sådan bliver du medlem og andelshaver

Send en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med dine kontaktoplysninger, type medlemskab du ønsker samt oplysning om at du har indbetalt til Græsningsforeningens konto.

Bankoverførsel

Du overfører beløb svarende til det medlemsskab du ønsker + 1.000,- kr. for hver andel (svarer til 1/8 ko) du ønsker til foreningens konto.

Konto: 6140-1017944

Husk at anføre navn, adresse, tlf.nr. og e-mail

Når Græsningsforeningen har modtaget din mail og registrereret din indbetaling, vil du blive oprettet i foreningens medlemsdatabase og modtage en email med bekræftelse af medlemskab samt andelsnummer såfremt der er erhvervet en eller flere andele i forbindelse med indmeldelsen.

Har du spørgsmål vedr. indmeldelse i GHM

Du er velkommen til at ringe eller skrive til en fra bestyrelsen, hvis du har spørgsmål i forbindelse med indmeldelse i foreningen.

Bestyrelsesmedlemmernes kontaktinformationer